Total de visualitzacions de pàgina:

DXFM 2020, COMENÇA LA TEMPORADA

Ja estem en plena temporada de DXFM sobretot en quan a la propagació troposfèrica, i com cada estiu ja han arribat les primeres emissores valencianes per Vilanova i la Geltrú. El passat 23 de maig arribava per 87.5 Top Remember amb música disco i pop dels 80s i 90s. Per 92.3 podíem escoltar a Código FM amb molta publicitat d'establiments sudamericans radicats a València, junt amb les seves típiques músiques. À Punt, l'emissora pública valenciana  hereva de l'antiga Ràdio Nou entrava per 102.2, el repetidor de Monte Picayo situat a prop de Sagunt i també per 103.7 des del mont Bartolo de Benicàssim.

En el receptor XHDATA salta el RDS d'À Punt sintonitzada pels 102.2 MHz.

Altres emissores que arribaven eren Cadena 100 Castelló per 91.7, COPE Castelló per 101.6, Onda Cero Sagunt per 104.1, Radio Vaughan per 104.7 des de València, Radio PLAY València per 107.7 i per 96.6 Remember the Music també des de València.

En aquest mapa podem veure si hi ha propagació troposfèrica en FM. Quan el lloc d'emissió i el de recepció es mostren colorejats hi ha "tropo"i quan més càlid sigui el color més forta serà la propagació de les ones.

Totes aquestes emissores poden escoltar-se des de l'exterior, ja sigui un balcó, terrassa o terrat i amb el receptors portàtil que tenim per casa. Si ens pica més la curiositat podem comprar per ebay receptors portàtils i assequibles com el XHDATA o els Tecsun PL 380 o el més sofisticat PL 660. 73's Jordi Brunet


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada